FAQ's

Betalen

Op dit moment kun je in onze webshop gebruik maken van iDeal als betaalmethode. Met iDeal kun je veilig online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw bank.

Een factuur van jouw aankoop kun je downloaden via Mijn account. Als je kiest voor Mijn bestellingen en hierin de gewenste aankoop aanklikt, dan kun je een factuur met BTW downloaden. Ook krijg je een factuur zodra je een bestelling doet, per mail.

Bestellen

Wanneer jouw bestelling succesvol is afgerond, ontvang jij per e-mail een orderbevestiging van ons. Wanneer we je bestelling hebben ingepakt en aangemeld bij de bezorger, ontvang je een tweede e-mail met een Track & Trace code. Met de Track & Trace code kun jij je pakketje volgen.

Wanneer jij een bestelling geplaatst en betaald hebt, is het niet meer mogelijk je bestelling te wijzigen of te annuleren.

Wil jij je adres wijzigen? Dit kan via de PostNL app, als jouw bestelling is verzonden door ons.

Wat leuk dat je een bestelling hebt geplaatst. Op het moment dat we je bestelling aanmelden bij de vervoerder, ontvang jij een e-mail van ons met hierin de Track & Trace code. Met deze code kan jij jouw pakketje volgen.

Ook kun je de status van je bestelling gemakkelijk volgen via Bestelling volgen via onze website. Door het bestelnummer en je e-mailadres in te vullen, kun je gemakkelijk de status van je bestelling bekijken. Je bestelnummer kun je terugvinden op je orderbevestiging.

Is de status van je bestelling nog niet duidelijk, dan helpen we jou graag! Vul het Contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, hoef je hiervoor geen verzendkosten te betalen.

Dat is mogelijk. Tijdens het plaatsen van je bestelling kan je ervoor kiezen een ander bezorgadres in te vullen. Versturen naar een Postbus is niet mogelijk.

Bezorgen & leveren

We versturen je bestelling via PostNL of DHL. Bestellingen worden dan ook geleverd via deze vervoerders.

Bij ons betaal je geen verzendkosten voor een standaardlevering bij jou thuis of bij een PostNL pakketpunt of DHL Servicepoint.

Bestellingen kunnen alleen geleverd worden op reguliere adressen. Bezorgen bij een Postbus is helaas niet mogelijk.

Als het goed is heb jij per e-mail een Track & Trace code van ons ontvangen. Daarmee kan jij zien waar jouw pakketje zich bevindt. Het kan zijn dat je pakketje bij de buren is afgeleverd.

Heb je alsnog vragen hierover? Neem contact met ons op via het Contactformulier. Wij helpen je graag!

Het komt helaas weleens voor dat jouw bestelling een vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Ons advies is dan ook om eerst de Track & Trace code te controleren.

Kom je niet verder met de Track & Trace code, neem dan contact met ons op via het Contactformulier. Wij zullen dan voor je uitzoeken waar je pakketje ligt. Als nodig, starten we een onderzoek naar je pakket.

Zijn een of meerdere bestelde items niet geleverd? Neem dan contact met ons op via het Contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Oeps, dit is niet de bedoeling. Neem contact met ons op via het Contactformulier of stuur een mail naar info@romi-interior.com. Hierbij is het wel belangrijk dat je jouw ordernummer vermeld. Voeg ook een foto toe aan je bericht waarop duidelijk de beschadiging te zien is. We nemen binnen 24 uur contact met je op, dan kijken we samen naar een passende oplossing. We staan voor je klaar!

Houd onze website goed in de gaten. De levertijd staat vermeld bovenaan de webpagina en bij de check-out.

Plaats je een bestelling voor 14 uur, dan pakken we dit direct voor je in. Je bestelling wordt dan op dezelfde dag aangemeld bij de bezorger, zodat jij je bestelling de volgende werkdag ontvangt door PostNL. Let op: dit geldt niet voor de zon- en feestdagen. Sommige items hebben een iets langere levertijd. Dit vermelden we dan.

Je ontvangt een e-mail met een Track & Trace code wanneer we je bestelling hebben aangemeld bij de vervoerder. Ben je niet thuis op het moment van bezorgen, dan probeert de bezorger het af te geven aan je buren. Lukt dit niet? Dan wordt je pakketje bij een PostNL locatie bij jou in de buurt geleverd.

Wij bezorgen op dit moment alleen in Nederland. Betalen kan dus alleen met Nederlandse bankrekeningen.

Retourneren

Je kunt je online aankoop binnen 14 dagen aan ons retourneren. De artikelen dienen in de oorspronkelijk staat en onbeschadigd geretourneerd te worden. Wanneer een artikel niet voldoet aan de eisen, dan kan er 100% waardevermindering op je retourbetaling worden gebracht.

Retourneren kun je door een mail te sturen naar info@romi-interior.com. We sturen je per mail een Retourformulier toe.

Stappenplan retourneren

1. Geef eerst per mail aan welke order je wil retourneren.
2. Je ontvangt per mail een Retourformulier van ons.
3. Geef op het Retourformulier aan welke artikel teruggaat met het aantal stuks.
We waarderen het enorm als je op het retourformulier aangeeft waarom je het artikel retour stuurt. Deze informatie kan ons helpen onze dienstverlening te verbeteren.
3. Print het formulier uit.
4. Leg de artikelen die je wil retourneren samen met het Retourformulier terug in de doos.
5. Plaats het adreslabel op de bovenkant van de doos.
6. Lever de doos bij een PostNL of DHL locatie bij jou in de buurt.
7. Bewaar de Track & Trace code die je krijgt wanneer je het pakketje inlevert.

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Je krijgt het aankoopgedrag terug op dezelfde manier als je betaling. Het aankoopbedrag staat binnen tien werkdagen op jouw bankrekening.

Wij doen ons uiterste best om je aankoopbedrag zo snel mogelijk terug te boeken. Binnen 10 werkdagen krijg jij je aankoopbedrag terug. Nadat wij weten dat het artikel wordt geretourneerd. Of dat we geïnformeerd zijn dat je gebruik maakt van de herroepingsrecht. Maar meestal gaat dit veel sneller! Je ontvangt het aankoopbedrag op dezelfde manier als je betaling.

Het is niet mogelijk een afgeprijsd artikel te retourneren.

Het is niet mogelijk artikelen direct om te ruilen. Wil je een andere kleur, design, of formaat? Dan kan je een nieuwe bestelling plaatsen en het artikel dat niet naar wens is retourneren.

Wil je een artikel retourneren? Dat kan door een mail te sturen naar info@romi-interior.com. We sturen je per mail het Retourformulier op.

Je betaalt zelf de kosten voor het retourneren van artikelen. Per vervoerder rekenen ze een ander bedrag, afhankelijk van het formaat en gewicht van de doos.

Contact

Heb je nog steeds vragen? Neem contact met ons op.